Full informatiu

UN FULL INFORMATIU PER COMPARTIR
Full Informatiu | Nº. 01 | ANY I | DESEMBRE 2017

Comencem aquest full informatiu, on poder conèixer, escollir i participar en la rica vida Arxiprestal que tenim.

Com a cristians no només volem obrir les portes de les nostres comunitats i sortir a compartir l’evangeli amb els nostres veïns, sinó que també volem acabar amb els límits parroquials, per sentir-nos tots germans, tots cristians, siguem on siguem. Que junts participem activament i col·laborem entre tots a donar a conèixer, compartir i viure l’evangeli de Jesús en els nostres barris.

Avui dia es té molta facilitat d’accés a molts tipus d’informació. Multitud de cadenes de TV i ràdio, diaris, internet… Amb les noves tecnologies tens el que necessites a només un clic, però precisament aquesta mateixa avantatge es pot convertir en un problema. Mai vam tenir tanta informació i tan fàcil accés. Però fins això hem de saber mesurar-lo, regular-lo en funció de les nostres necessitats.

El volum d’informació que hi ha és superior a la capacitat de consumir-la, així que cal seleccionar la que necessites i descartar la resta.

No tot és igual i hauríem de tenir uns criteris de discerniment i de lo que és més important i el que és secundari per a cada un de nosaltres.

Per als cristians que volem proclamar amb la nostra vida l’evangeli, hem de alimentar-nos, formar-nos. Per això us oferirem de tant en tant el calendari e informació de les celebracions, actes, cursos, pregàries, xerrades, cinemes, concerts, festes patronals… de les nostres comunitats. Esteu tots convidats a participar d’elles. Hem de sortir del nostre cercle de confort i seguretat de la nostres parròquies i conèixer noves persones i comunitats que ens donen testimoni de viure la fe de manera diferent. Altres vivències. Altres maneres de fer les coses…

Vine i participa. Vine i veuràs.

Comments are closed